Søk
 • riktig regnskap

Årsoppgjør/Skattemelding 2019 1. Nå er det tid for årsoppgjør 2019. Vi har laget en enkel sjekkliste for våre kunder slik at de kan sende oss dokumenter snarest for å utføre årsoppgjøret 2019.

 2. - Varelager signert av daglig leder

 3. -Tap på kundefordringer

 4. -Utført ikke fakturert arbeid

 5. -Kilometerstand for firmabil per 31.12.2019

 6. -Har du brukt privat bil i næring, så send oss kjørebok eller reiseregninger

 7. -Endring i sivil status må vi ha informasjon om

 8. - Hvis inntekten skal fordeles mellom ektefeller, må vi vite det og hvordan fordeling skal være

 9. Fristen for å levere skattemelding og næringsoppgave er 31.05.2020. Det er samme frist for både enkeltpersonforetak og aksjeselskap(AS). Årsregnskap og årsberetning må utarbeides innen 30.06.2020. Fristen for innsending av årsregnskapet er 31.07.2020. Husk at det løper tvangsmulkt/forsinkelsesgebyrer for å ikke levere skattemelding og årsregnskapet innen fristen.

45 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
 • Black Facebook Icon
 • Black Twitter Icon
 • Black LinkedIn Icon

Informasjonen på dette nettstedet er kun til generell informasjonsformål. Ingenting på dette nettstedet skal tas som juridisk rådgivning for en enkelt sak eller situasjon. Denne informasjonen er ikke ment å opprette, og mottak eller visning utgjør ikke et regnskapsfirma og kundeforhold. En e-post med spørsmål du måtte ha angående dette nettstedet eller noe som er forbundet med det. @ 2020 Alle rettigheter forbeholdt. Dette nettstedet ble designet, Digital Markedsføring (SEO, PPC og Markedsstrategi) av SMB Konsulent Muhammad Umer Khan.

Logo SMB Konsulent Muhammad Umer Khan, Oslo Digital Marketing, Oslo Digital Markedsføring